Filtruoti
Medvilninė Taffi palaidinė Teddy black 3
  • Medvilninė Taffi palaidinė Teddy black 3

Medvilninė Taffi palaidinė Teddy black 3

17,13 €
34,26 €
Gamintojas
Prekės kodas:
TA2228
Dydžiai

Meškutis ant palaidinės yra juodos spalvos!

Medžiaga:  95% medvilnė, 5% elastanas.
Išmatavimai:

Krūtinė: 124 cm

Klubai: 128 cm

Priekio ilgis: 70 cm,

Nugaros ilgis: 84 cm

Rankovės ilgis: 47 cm

Rankovės plotis: 40 cm
Dydis universalus: (tinka 38–48)

Kodėl verta rinktis TAFFI drabužius?

Taffi yra plius dydžio drabužius siuvanti įmonė, kuri savo veiklą vykdo Lenkijoje. Sparčiai augantis populiarumas bei puikūs įvertinimai Taffi padrąsino plėstis ir ryžtis puošti ir kitų šalių moteris, nešiojančias didelių dydžių drabužius. Tad nuo šiol šio prekinio ženklo plius dydžio drabužiai puikuojasi ir elektroninės parduotuvės lilit.lt asortimente.


Pagrindinė Taffi misija – įrodyti, kad didelės, apvalios formos yra nepakankamai įvertintas grožis. Tad stengdamiesi atskleisti šį neįvertintą grožį Taffi kuria unikalius bei išskirtinius didelių dydžių drabužius moterims, kurios savimi pasitiki, myli savo kūną ir žino savo vertę.


Taffi plius dydžio drabužiai išsiskiria spalvingumu, ryškumu bei dizainų įvairove. Nuobodiems bei nykiems didelių dydžių drabužiams šis prekinis ženklas taria griežtą ne. Todėl čia nerasite pilko, neįdomaus megztuko, nykių kelnių ar nieko neišsiskiriančio švarko. Anaiptol, Taffi didelių dydžių drabužiai yra skirti moterims, ieškančioms spalvų, trokštančioms įvairovės ir sekančioms naujausias mados tendencijas.


Unikalus ir stilingas plius dydžio drabužių dizainas tai dar ne viskas, ką yra parengusi Taffi. Aukščiausia kokybė – tai gausite įsigijusios šio prekinio ženklo drabužius. Taffi nuolat pabrėžia, kad jiems ne tik svarbu atskleisti didelių dydžių drabužius nešiojančių moterų grožį, bet ir leisti joms jaustis patogiai bei nevaržomai. Todėl Taffi drabužių kolekcijos yra pagamintos tik iš aukščiausios kokybės medžiagų – viskozės, medvilnės, angoros ir kt. Visos medžiagos kruopščiai atrenkamos tam, kad iš jų pasiūtas drabužis dailiai atrodytų, maloniai glustų prie kūno ir suteiktų absoliutų komfortą. Tad jei iki šiol manėte, kad neegzistuoja gražūs ir patogūs didelių dydžių drabužiai, tuomet dar niekuomet nedėvėjote Taffi kurtų rūbų.


„Universalūs dydžiai – mūsų kasdienybė, didelių dydžių drabužiai – dar iki galo neatrasti stiliaus lobiai“, – teigia Taffi komanda ir kviečia drąsias, savimi pasitikinčias moteris atrasti šiuos lobius kartu.

BY-TAFFI
TA2228
2 Prekės

Specifiniai Kodai

Atsiliepimų nėra!
Čia gali būti jūsų atsiliepimas
Ačiū
Atsiliepimas pateiktas sėkmingai
Vardas
El. paštas
Atsiliepimas